Akşam yazıyor, gündüz siliyor

Akşam yazıyor, gündüz siliyor Akşam yazıyor, gündüz siliyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için artık sıradan bir hale gelen ve vatandaşın da yine “R” (geri vites) yaptı diye kanıksadığı, akşam paylaştığı sosyal medya paylaşımlarını gündüz silme vakalarına bir yenisi daha eklendi.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma takipçilerinden gelen yoğun tepki sonrası silmek zorunda kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu gün de geçmişte yol arkadaşlığı yaptığı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi eleştirdiği sosyal paylaşımlarını sildi.

Vefat eden CHP Genel Başkanlarından Deniz Baykal’ın dün Ankara Akseki Camiinde kılınan Cenaze Namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tören sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmaması sonrası Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin elini sıkmasını eleştiren Başkan Özcan, yaptığı paylaşımla duruma tepki göstermişti.

Hem Erdoğan’a hem de İnce’ye tepki gösterdi

Cenaze sonrası gündüz saatlerinde yaptığı ilk paylaşımda Özcan; “Belki anlıktı, belki bu Cumhurbaşkanının saygısızlığı karşısında ne yapacağını bilemedi, bilmiyorum. AMA bu görüntü beni üzdü. Muharrem İnce’nin yerinde olsam, ev sahibi Sn. Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmayan “misafirin” elini sıkmazdım. Sn. İnce istemeyerek Erdoğan’ın siyasi tuzağına düştü” sözleriyle hem Erdoğan’a hem de İnce’ye tepki gösterdi.

“olmadı be Sn İnce…”

Ardından akşam 22.20’de sosyal medyadan bir paylaşım yaparak Memleket Partisi Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile el sıkışmasını yeniden eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Ben olsam Sn. İnce’nin yerine, o kibir abidesinin yerini bırakmaz, işaret ederek CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu’nu görmediniz sanırım derdim… ezdirmezdim CHP Gn Başkanı nı… olmadı be Sn İnce… biz KK yı ezdirmek için değil bu kibir abidesini yenmek için imza topladık KK ya karşı!” sözleriyle bu sefer İnce’yi hedef aldı.

“Hedefinde Muharrem İnce vardı”

Bu paylaşımının ardından gece 22.30’da yeni bir paylaşım yaparak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sert eleştirilerine devam eden Başkan Tanju Özcan son paylaşımında ise; “12.Cumhurbaşkanı adayımız Sn İnce ye 2 yıl sonraki Kurultayda Protokolde yer vermeyen,WC yanında yar (aslında “yer” yazmak isterken muhtemelen klavyede yanlış tuşa bastığı için “yar” olarak yazıldığı düşünülüyor) gösteren CHP Gn Başkanını da aynı üslupla eleştiren biri olarak yazıyorum bunları… o gün de yanlıştı… bu günde!!!” ifadelerini kullandı.

Gündüz paylaşımların hepsini sildi

Başkan Özcan’ın ise bugün yaptığı bu 3 sosyal medya paylaşımını hesaplarından sildiği görüldü. Yaptığı paylaşımlara takipçilerinin büyük çoğunluğunun verdiği tepkiden mi bilinmez ama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Halkı artık kanıksanan akşam yaptığı sosyal medya paylaşımını gündüz silme klasiğine devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler